Update 5 dec: Tijdens de decembermaand kunnen wij de dienst ‘100% zeker morgen in huis’ niet 100% garanderen. Hoewel de bestellingen 99% van de gevallen wel de volgende dag geleverd worden. Daarom heet onze dienst tijdelijk ‘Spoed’. Uw bestelling wordt verzonden met de spoedleveringen van Red Je Pakketje.

—-

Na ontvangt van uw bestelling gaan wij direct aan de slag. Dit doen wij tot 23:59 uur, zodat u uw bestelling nog de volgende dag in huis kunt ontvangen. We bieden verschillende verzendopties aan, zoals gratis verzenden via ‘PostNL’ en ‘100% zeker morgen in huis’.

PostNL

U kunt kiezen voor gratis verzending via PostNL. U ontvangt een track & trace zodat u uw bestelling kunt volgen. Uw bestelling past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag.

100% zeker morgen in huis

U kunt ook kiezen voor 100% zeker morgen in huis. Kosten bedragen €2,99, waarbij een koerier uw bestelling komt bezorgen. Uw bestelling past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn. Deze optie is niet beschikbaar op vrijdag en zaterdag.

Voor 12:00 uur besteld = vanavond in huis

Bestelt u voor 12:00 uur? Dan is het mogelijk om dezelfde dag uw bestelling nog te ontvangen! Voor maar €2,99 verzenden wij uw bestelling met de hoogste spoed. Zo kunt u direct beginnen met het leren voor uw theorie-examen. Deze optie is niet beschikbaar op zaterdag en zondag.

Feestdagen

Hoewel wij wel doorwerken tijdens de feestdagen, wordt er tijdens officiële feestdagen niet bezorgd. De dag na een feestdag begint PostNL met het verwerken van uw bestelling. De dag hierna wordt het bij u bezorgd.

Er wordt niet bezorgd op:

  • Eerste Kerstdag: 25 december 2021
  • Tweede Kerstdag: 26 december 2021
  • Oudejaarsdag: 31 december 2021
  • Nieuwjaarsdag: 1 januari 2022

De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 714 reviews.